Onderwijs maken we samen met onze communityleden

Door middel van collectief ondernemerschap bouwen we aan een ecosysteem voor goed onderwijs, wat een verdere democratisering van kennis en kunde ten goede komt. Onze community is hierbij de drijfkracht en bestaat uit onderwijswetenschappers, lerarenopleiders, schoolleiders, managers, docenten, ouders én leerlingen. Want we hebben allemaal een belang bij goed onderwijs: het is ons krachtigste wapen om de wereld te veranderen!


Draag bij en ontvang erkenning en waardering

Elke bijdrage aan het ecosysteem, klein en groot, zorgt er voor dat we nieuwe meerwaarde kunnen leveren aan ons onderwijs. Om die reden worden mensen die iets bijdragen altijd passend beloond. Dan wel met eervolle naamsvermeldingen, dan wel met een regeling waarbij zij mee kunnen delen in de opbrengsten. Daarnaast kent het platform verschillende governance structuren zodat het ecosysteem door communityleden bestuurd kan worden.


Help het ecosysteem verder groeien!

Naast passende beloningen voor opdrachten en projecten die uitstaan is het ook mogelijk om zelf een project op te starten. Zodra je een goed idee hebt om het ecosysteem verder te laten groeien kun je hiervoor een projectvoorstel indienen waarover de community zal gaan beslissen of je ook financiering krijgt vanuit het impactfonds om jouw ideeën te gaan realiseren. Verder is het ook mogelijk om sporadisch geld te investeren in het ecosysteem waarbij je onderdeel wordt van het ecosysteem en zo mee kunt profiteren van de inkomsten die gegenereerd worden. Houd hiervoor regelmatig het nieuws in de gaten!

logo logo

Huidige top 3 bijdragers


Positie Naam Rol
1 Nico van de Mortel investor, manager
2 Floris de Jongh freelancer, medior
3 Magteld freelancer


logo

Het Explor Onderwijs impactprogramma

Om de groei van het ecosysteem te kunnen versnellen is het Explor Onderwijs impactprogramma ontwikkelt. Doel van het programma is om een duurzame community op te bouwen waarbij betrokkenheid vanuit leden wordt gestimuleerd.


Alle opbrengsten ten goede van de community

Alle opbrengsten die het bedrijf Explor Onderwijs maakt zullen de community ten goede komen. 50% hiervan gaat naar een impactfonds en wordt zo geïnvesteerd in goed onderwijs, de andere 50% wordt naar ratio verdeeld over alle communityleden die stakeholders zijn.

Start met impact maken